Меню
Меню
  • Начало
  • Политика за поверителност

Политика за поверителност

Тритон България ООД е българска частна компания, създадена през 2010 г., е компания с богат опит в предлагането на ИТ аутсорсинг и консултантски услуги. , С ЕИК 131391975, адрес: ул. Вискяр планина 15-17, е администратор на лични данни съобразно разпоредбите на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни (Общ регламент относно защитата на данните) и Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД).

Вашата поверителност е важна за нас и ние се ангажираме да я защитаваме. Поради тази причина ние приехме тази Политика за поверителност, която обяснява какви лични данни ТРИТОН БЪЛГАРИЯ ООД събира от вас, чрез прякото ни взаимодействие с вас и чрез нашите услуги, как използваме тези данни и какви права имате според Общия регламент за защита на данните (ЕС) 2916/679 и как можете да упражнявате тези права.

Навсякъде където упоменаваме Тритон България ООД, „ние”, „нас” или „наш”, имаме предвид Тритон България ООД. Дружеството е отговорно за защита на личните данни, които споделяте с нас и е администратор и обработва лични данни по смисъла на приложимото законодателство за защита на данните.

Моля, прочетете внимателно информацията, и ако имате някакви въпроси, свържете се с нас на посочените по-долу координати. Имайте предвид, че може да поискаме доказателство за самоличността Ви, за да обработим конкретно Ваше искане.

Термини

Всяко позоваване в настоящата Политика за поверителност на вашите „лични данни“ означава всяка информация, която събираме за вас (като име, възраст, адрес, електронна поща, телефонен номер, и др.) и въз основа на която можете да бъдат идентифицирани. Като цяло, цялата информация, която ни предоставяте при регистрация в онлайн магазина (mishmash.shop), е лична информация и ние ще я защитим като такава.

Тази Политика за поверителност описва как обработваме вашите лични данни. Когато се позоваваме на „обработка“ на личните ви данни, имаме предвид всичко, което правим с вашите данни, включително тяхното събиране, запис, организация, структуриране, съхранение, адаптация или промяна, използване, изтриване или унищожаване. Винаги ще спазваме стриктно изискванията на приложимите закони за защита на данните, когато обработваме вашите лични данни.

Каква информация обработваме

Тритон България ООД събира данни, за да работи ефективно и да Ви осигури най-доброто от нашите услуги. Ще предоставите някои от тези данни директно, например когато се регистрирате в нашия онлайн магазин (mishmash.shop), при направена поръчка или когато се регистрирате за нашата комуникация по имейл.

Имате избор относно данните, които предоставяте. Когато бъдете помолени да предоставите лични данни, може да откажете. Но ако решите да не предоставяте данни, необходими за предоставянето на продукт или услуга, може да не успеете да я използвате. Ето защо, ние винаги ще Ви информираме за последиците от Вашия отказ да предоставите Вашите лични данни.

Данните, които събираме, зависят от контекста на вашите взаимодействия с Тритон България ООД. Данните, които събираме, могат да включват следното:

Име и данни за контакт. Ние събираме вашето собствено и фамилно име, имейл адрес, пощенски адрес, телефонен номер и други подобни данни за контакт.

Данни за вход. Ние събираме вашето потребителско име и парола, когато създавате своя личен акаунт на нашия уебсайт.

Демографски данни. Ние събираме данни за вас като вашата дата на раждане, възраст, пол, държава, гражданство и предпочитан език.

Технически данни, които автоматично се изпращат към нас, когато използвате Интернет сайта на (mishmash.shop) - IP адрес, информация за устройството, от което посещавате Интернет сайта (mishmash.shop)

Бисквитки (cookies) за идентифициране на браузъра или устройството Ви.

Друга информация, която можете да ни предоставите, например във формуляри за обратна връзка или чрез функцията „Свържете се с нас“ на нашите Сайтове.

Информация, събрана чрез автоматизирани средства

Когато посещавате нашия уебсайт, ние можем да събираме определена информация чрез автоматизирани средства, като бисквитки. Информацията, която можем да събираме по този начин, включва:

  • IP адрес;
  • уникален идентификатор на устройството;
  • характеристики на браузъра;
  • характеристики на устройството;
  • операционна система;
  • езикови предпочитания;
  • препращащи URL адреси;
  • информация за действията, предприети на нашите уебсайтове;
  • дати и часове на посещения на нашите сайтове и други статистически данни за използването.

„Бисквитка“ е файл, който уебсайтовете изпращат на компютъра на посетителя или друго свързано с интернет устройство, за да идентифицират уникално браузъра на посетителя или да съхраняват информация или настройки в браузъра. Интернет таг, пикселен маркер или изчистен GIF, свързва уеб страниците към уеб сървърите и техните бисквитки и се използва за предаване на информация, събрана чрез бисквитки, обратно към уеб сървър. Чрез тези автоматизирани методи за събиране можем да получим „данни за потока от кликвания“, което е дневник на връзките и друго съдържание, върху което посетителят кликва, докато разглежда уебсайт.

Когато посетителят щракне през уебсайта, може да се събере и съхрани запис на действието. Ние свързваме определени елементи от данни, които сме събрали чрез автоматизирани средства, като информация за вашия браузър, с друга информация, която сме получили за вас, за да ни уведомите, например дали сте отворили имейл, който сме ви изпратили. Вашият браузър може да ви каже как да бъдете уведомени, когато получите определени видове бисквитки или как да ограничите или деактивирате определени видове бисквитки. Моля, имайте предвид обаче, че без бисквитки може да не можете да използвате всички функции на нашите уебсайтове. До степента, изисквана от приложимото законодателство, ще получим вашето съгласие, преди да събираме лична информация с помощта на бисквитки или подобни автоматизирани средства.

За да се запознаете с Политиката за бисквитки, натиснете тук.

С каква цел обработваме Вашите лични данни

Ние използваме данните, които събираме от вас, за да ви предоставяме услугите, за които сте се регистрирали. Може също да използваме данните, за да комуникираме с вас, например да ви информираме за вашия акаунт, актуализации на защитата и информация за услугата или да ви изпратим промоционална комуникация.

Предоставяне и подобряване на нашите услуги: Използваме данни, за да предоставяме и подобряваме услугите, които предлагаме, и да извършваме основни бизнес операции. Това включва експлоатация на услугите, разработване на нови функции и провеждане на анализи.

Ние обработваме Вашите данни със следните цели:

  • За да Ви регистрираме в сайта;
  • За да комуникираме с Вас чрез имейл относно Вашата регистрация в сайта;
  • Да подобрим нашите услуги, например чрез извършване на вътрешни изследвания, анализиране на потребителските тенденции и измерване на демографски данни и интереси;
  • За да направим възможна поръчката на продукти/услуги чрез Интернет сайта на (mishmash.shop)
  • Да обработваме плащания към вас;
  • Вътрешни цели, като администриране на уебсайтове и системи или вътрешни одити и прегледи;
  • За предоставяне на достъп до ограничени части от нашия уебсайт;
  • Да общувате с вас относно услуги, които могат да представляват интерес за вас;
  • За да отговорим на вашите искания и запитвания;
  • За да Ви предлагаме подходящи реклами, когато посещавате нашия сайт;
  • За спазване на приложимото законодателство (а) (например за изпълнение на заповед за обиск, призовка или съдебно разпореждане) или за извършване на професионална етика / провеждане на разследвания
  • Може да предоставяме статистически данни за нивата на използване на Сайта и друга свързана информация на реномирани трети страни, но тези статистически данни няма да включват информация, която ще ви позволи да бъдете идентифицирани

Когато е приложимо използваме бисквитки (cookies) с други лични данни, които вече сте споделили с нас, за осигуряване на правилното функциониране на сайта и приложенията в него, като например да останете логнати в профила си и след изтичане на сесията, за правилно показване на съдържанието, за създаване и запомняне съдържание, за подобряване на сайта.

Ние никога не предоставяме или продаваме Вашите данни. Ние зачитаме Вашите права и винаги се стремим да се съобразим с Вашите искания доколкото е възможно съгласно нашите законови и оперативни отговорности.

В зависимост от целта, за която се използват данните, правните основания, за да обработваме Ваши лични данни, може да е едно или няколко от изброените:

Ние ще обработваме Вашите Лични данни за целите, посочени по-горе, на следните основания:

  • Нашите законни интереси, които включват обработка на такива Лични данни за целите на предоставяне и подобряване на предоставянето на нашите услуги и информация, както и рекламиране на допълнителни продукти, пълномощия, обозначения, услуги и информация за вас;
  • Когато такава обработка е необходима за изпълнение на нашия договор с вас или за предприемане на стъпки преди сключване на нашия договор с вас; и
  • Ако е необходимо, за да се съобразим с нашите законови задължения, да разрешаваме спорове и да прилагаме нашите договорни споразумения.
  • Когато такава обработка е необходима, за да се спазят задълженията ни за защита на обществения интерес и обществения интерес, включително, но не само, поддържането на справочник за регулаторни дейности и дисциплинарни действия.

Освен ако по приложимото законодателство не изисква по-дълъг период на съхранение, ние ще запазим вашата информация, докато акаунтът ви е активен, както и за кратък допълнителен период след това, за да покрием всички нерешени проблеми или заявки, които могат да възникнат във връзка с вашия акаунт например непогасени плащания. Този период на запазване подлежи на нашия преглед и промяна.

Споделяне и разкриване на информация на трети страни

Ние не разкриваме лична информация, която събираме за вас, освен както е описано в настоящата Политика за поверителност или в отделни известия, предоставени във връзка с дейности.

Може да споделим лични данни в следните ситуации:

  • Когато давате Вашето изрично съгласие за разкриването на вашите лични данни на трета страна
  • Информацията се разкрива, както е разрешено от приложимото законодателство (а) и / или с цел спазване на приложимото законодателство
  • Информацията се предоставя на нашите агенти, доставчици или доставчици на услуги, които изпълняват функции от наше име, напр. куриерски фирми.

Вероятно е самоличността и категориите на такива трети страни да се променят по време на валидността на вашия акаунт, но в зависимост от използването на сайта се очаква вашите лични данни да бъдат разкрити на следните категории доставчици на услуги на трети страни, които изпълняват функции от наше име. Изискваме нашите доставчици на трети страни да използват Вашите Лични данни само при необходимост, за да ни предоставят исканите услуги и всеки доставчик на услуги се подчинява на набор от условия, съответстващи на настоящата Политика за поверителност.

  • Хостинг доставчици за сигурно съхранение и предаване на вашите данни
  • Доставчици на софтуер за бази данни за управление и проследяване на вашите данни
  • Юридически консултанти и консултанти по спазване на законодателството, като външни съветници, външни одитори или данъчни консултанти
  • Рекламни партньори, включително доставчици на социални медии, за доставяне на целеви реклами
  • Доставчици на маркетинг, които изпращат съобщения от наше име относно нашите продукти и услуги
  • Доставчици на решения за плащания за сигурна обработка на плащания, които ни предоставяте
  • Доставчици на технологии, които съдействат за разработването и управлението на нашите уеб сайтове
  • Дружества, предоставящи куриерски услуги
  • Дружества за събиране на вземания
  • Контрагенти на Тритон България за изпълнение на задължения, като например ИТ компании, логистика, телекомуникация, инкасо, печатни услуги, маркетинг и други;
  • Наши доставчици – когато им предаваме Ваши данни за контакт с цел съответният доставчик да осъществи комуникация с Вас

Всяко предаване се извършва при стриктно спазване на конфиденциалност и сигурност на личните

Ви данни. Във всички горепосочени случаи лицата, на които предоставяме Вашите лични данни, са

декларирали, че предоставят адекватно ниво на защита на личните Ви данни.

Какви са Вашите права

Съгласно закона за защита на данните имате права, за които трябва да ви информираме. По-долу сме предоставили списък с правата, които можете да упражнявате по всяко време, като се свържете с sales@mishmash.shop Информацията за контакт може да бъде намерена в края на тази Политика за поверителност.

  • Право на достъп: по всяко време можете да ни попитате каква информация съхраняваме за вас и как я обработваме. Можете да ни поискате копия на вашата лична информация. Ще ви предоставим информацията безплатно, освен ако заявките ви се повтарят в кратък период от време, в които случаи ще наложим разумна такса;
  • Право на редакция: можете да поискате да коригираме вашите лични данни, ако смятате, че са неточни. Можете да поискате от нас да попълним вашата информация, ако смятате, че е непълна;
  • Право на изтриване: можете да поискате да изтрием вашите лични данни при определени обстоятелства, например, ако смятате, че няма основателна причина да продължим да ги обработваме. Моля, имайте предвид, че можем да откажем да изтрием вашите данни, ако сроковете за съхранение на съответните лични данни все още не са изтекли.
  • Право да оттеглите съгласието си: Можете по всяко време да оттеглите съгласието си за обработка на вашите данни.
  • Право на ограничение на обработката: Имате право да поискате от нас да спрем да използваме вашата информация за определен период от време при определени обстоятелства, например ако смятате, че не правим това законно.
  • Право да не бъдете обект на решение, основаващо се единствено на автоматизирана обработка: имате право да не бъдете обект на автоматизирано вземане на решения. Винаги ще Ви информираме, ако автоматизираното вземане на решения на Вашите лични данни води до вземане на решения, които могат да засегнат законните Ви права или да имат подобен ефект върху Вас. В такива случаи ще имате право да поискате човешка намеса в процеса на вземане на решения.
    • Право на преносимост на данните: Имате право да поискате да прехвърлим информацията, която сте ни предоставили, на друг администратор на данни или да ви я предоставим. Правото се прилага само ако обработваме информация въз основа на вашето съгласие или за изпълнението и сключването на договор и обработката е автоматизирана.
    • Право на възражение: можете да възразите срещу нас, че обработваме вашите лични данни, ако обработването е част от нашите обществени задачи или е в наш легитимен интерес, включително профилиране, освен ако ние не демонстрираме основни законни основания. Винаги можете да възразите, ако обработката е за целите на директния маркетинг.

Ако вашата заявка постави Тритон България ООД в нарушение на приложимото законодателство, ние можем да откажем да го изпълним.

Имаме един месец да отговорим на вашето искане. Понякога може да се наложи да удължим този срок с още два месеца, ако молбата ви е много сложна или сме претоварени от броя на получените молби. Ще Ви уведомим своевременно дали ще се прилага удължаване.

Как защитаваме Вашите лични данни

Ние винаги се стараем да правим най-доброто, за да защитим нашите сайтове и прилагаме строги процедури и мерки за сигурност, за да предотвратим неупълномощен достъп. Данните, които събираме, се съхраняват изцяло в електронен вид.

За осъществяването на сигурна криптирана връзка между уеб браузърите на потребителите на сайта и нашите сървъри използваме SSL сертификати. SSL, съкращение от Secure Sockets Layer, е протокол, разработен от Netscape, който служи за пренасяне на лични данни и документи през интернет. Данните се криптират с частен ключ, след което се предават по SSL връзка.

Web базираните информационни системи, които работят с този протокол обикновено имат URL с префикс "https:", вместо "http:". Това е протокол, който защитава Вашата информация, като я пренася през интернет в криптиран формат. Протоколът се грижи за това изпратената информация да остане непроменена и непрочетена от трети лица.

Когато е възможно ние винаги прилагаме псевдонимизация. Това означава обработването на лични данни по такъв начин, че личните данни не могат повече да бъдат свързвани с конкретен субект на данни, без да се използва допълнителна информация, при условие че тя се съхранява отделно и е предмет на технически и организационни мерки с цел да се гарантира, че личните данни не са свързани с идентифицирано физическо лице или с физическо лице, което може да бъде идентифицирано.

Достъпът до Вашия профил е възможен само след задаване на Вашата лична парола. Паролата се пази криптирана в базата данни, тоест дори ние не я знаем. Помнете, че паролата Ви е известна само на Вас, но ако я забравите, винаги можете да изпълните процедурата по Забравена парола, за да я възстановите. В този контекст искаме да обърнете внимание, че не трябва да споделяте Вашите данни за достъп на трети лица и след завършване на Вашата дейност в профила си трябва винаги да излезете от него чрез Изход от главното меню, особено тогава, когато ползвате компютъра заедно с други потребители.

Поддържаме административни, технически и физически мерки, предназначени да защитят личната информация, която предоставяте, срещу случайно, незаконно или неразрешено унищожаване, загуба, изменение, достъп, разкриване или използване.

Тритон България ООД гарантира, че достъп до вашата лична информация се предоставя само на служители, които трябва да я обработят, за да изпълнят работните си задачи, и че те спазват поверителност в съответствие с приложимите политики и процедури на Тритон България ООД. Освен това ние обучаваме нашите служители за важността на поверителността и поддържането на поверителността и сигурността на вашата информация. Ние се ангажираме да предприемем подходящи дисциплинарни мерки, за да наложим отговорности за поверителност на нашите служители.

Сключихме споразумения за защита на данните с нашите доставчици на услуги, за да осигурим адекватната защита на вашите лични данни, когато тези данни се споделят с тях за целите, описани в настоящата Политика за поверителност.

Тритон България ООД има право да променя настоящата Политика за поверителност по всяко време. При промени в Политиката за поверителност, на Интернет сайта на mishmash.shop ще бъде публикувана нейна актуализирана версия, съдържаща направените промени.

Ако се изисква от приложимото законодателство или ако преценим за необходимо, ние ще отправим до Вас уведомление по подходящ начин (например по имейл) за извършените промени в настоящата Политика за поверителност. В допълнение, бихме могли да Ви уведомим за промени в настоящата Политика за поверителност като поставим съобщения за това в офисите и/или на Интернет сайта на mishmash.shop

С оглед на промените, ще можете да преустановите използването на някои или всички услуги (ако това е възможно и допустимо в конкретния случай от гледна точка на закона, сключени договори и т.н.) и/или да се възползвате от правата си, част от които са посочени изрично по-горе.

Текущата актуализация на Политиката за поверителност влиза в сила от 06.04.2021 г. От тази дата Политиката за поверителност се прилага за всички съществуващи и бъдещи отношения и всяко съществуващо и бъдещо обработване на лични данни, осъществявано от Тритон България ООД.

Контакти

Как можете да се свържете с нас?

Седалище и адрес на управление: гр. София, ул. Вискяр планина 15-17

Имейл за връзка с нашият офис: sales@mishmash.shop

 

Надзорен орган: Комисия защита на личните данни ("КЗЛД")

Не забравяйте, че имате право директно да се обърнете към КЗЛД, ако считате, че сме нарушили вашите права като субект на лични данни.

Адрес: София 1592, бул. "Проф. Цветан Лазаров" № 2

 Уебсайт: https://www.cpdp.bg/

E-mail: kzld@cpdp.bg

Сравнение на продукти